Verhalen over leven
  mijn tuin in de zomer 
www.newlifestyleresort.nl
Een hotel speciaal voor mensen die kanker hebben (gehad).
  Een bijzonder ontmoetings- en vakantieplek voor mensen die kanker hebben (gehad), waar je jezelf lekker kan laten verwennen door middel van kleine attenties, prettige sferen en bijvoorbeeld een heerlijke sauna of hottub kunt nemen. Ook samen met naasten ben je in het hotel welkom en is er daarnaast een mogelijkheid tot het huren van een familiehuis.

www.adviesenbehandeling.nl
advies en behandeling op maat
 

Advies en behandeling is een instituut op het gebied van huidverbetering en ontspanning. Voor persoonlijke aandacht, intensieve behandelingen en huidverbetering of ontspanning, kun je hier terecht.

 

www.achterderegenboog.nl
site voor kinderen/jongeren
 

Stichting Achter de Regenboog is er voor kinderen en jongeren, die van dichtbij te maken hebben met het overlijden van een dierbare.

 

kanker.startpagina.nl
pagina waarop je meerdere sites kunt vinden over kanker
 

Om een aardig overzicht te krijgen over sites m.b.t. kanker kun je zoeken op deze pagina. Natuurlijk vind je hier niet alles, maar het is een begin.

 

 

kanker.eigenstart.nl
een overzichtspagina m.b.t. kanker
 

Ook dit is een pagina waarop je allerlei links kunt vinden die over kanker gaan.

 

 

www.nki.nl
de stie van het Nederlands Kanker Instituut Anthonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis
 

Op deze site kun je van alles vinden over wat ze in het AVL aan mogelijkheden hebben. Hierop vond ik in juni de mogelijkheid om aan een sneldiagnostiek mee te kunnen doen, wat voor mij belangrijk was om zo snel mogelijk de uitslag te hebben.

 

www.vivaladonna.nl

door deze Stichting krijg ik een verwendag aangeboden

 

 

 

Viva la Donna is een Stichting die tot doel heeft om vrouwen met kanker, of zij die daarvoor behandeld zijn weer te laten stralen.

Door middel van Benefiet Shopping Middagen en de verkoop van cadeauproducten zamelt zij de financiële middelen in om initiatieven voor vrouwen met kanker of zij die daarvoor behandeld zijn op te zetten.

Stichting Viva la Donna voert haar taken uit door middel van donaties en de inzet van vele vrijwilligers.

Echt helemaal super dat zoiets bestaat, en zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op hun site.

 

www.bioresonantie.nl
 

Een site waarop het e.e.a. staat over bioresonantie en wat het inhoudt.

Ook staan hier adressen van therapeuten op.

 

www.rijkherinneren.nl

stichting opgezet door Marijke Visser

 

  Het doel van de Stichting is het organiseren van cultureel maatschappelijke projecten, waarbij de herinnering centraal staat.
M. van der Meiden
bioresonantie therapeut
 

In deze site iets over de bio-resonantie en het adres van mijn therapeut. Alleen de prijzen kloppen niet helemaal meer; die liggen een paar euro hoger.

 

www.joviart.nl

Edelsmid die het sieraad van mijn dochter gemaakt heeft

 

 

Joviart is de nieuwe website van ontwerper, edelsmid en kunstenaar (toegepaste kunst) Hans Jonker. Hij heeft naar mijn aanwijzingen het sieraad voor mijn dochter ontworpen en gemaakt. 

 

 

www.chalet-jolie.nl

Schoonheidssalon waarbij gewerkt wordt met natuurlijke materialen.

 

Een sfeervolle salon in het Ramplaankwartier in Haarlem, waar je in alle rust kunt genieten van een gezicht en/of lichaamsbehandeling.
Er wordt gewerkt met de 100% natuurzuivere AVEDA en WELEDA produkten.
Ook worden er workshops gehouden, is er verkoop van huidverzorgingsproducten, parfum, cadeau's en cadeaubonnen.

 

www.janenpietmuseum.nl
Website van mijn vriendje Jan en zijn vriend Piet
 

Ze hebben nu hun eigen site waarop je kunt zien wat ze maken en doen. Als je telkens op de kopjes bovenaan klikt, krijg je iedere keer een nieuw plaatje te zien. Wat ongewoon, maar wel leuk.

www.browserbeest.nl

website van mijn zus Els en haar collega Suzanne die mijn website gemaakt hebben

 

 

Els en Suzanne hebben deze site gemaakt, ieder om hun eigen reden. Deze site is dan ook bijzonder. Verder maken zij prachtige sites in opdracht van bedrijven, instellingen en particulieren. Op deze link bij portfolio kun je ze vinden en bekijken. Veel kijkplezier. Ook kun je mijn site vinden die voor iedereen te koop is. Je kunt 'm in kleur, menu e.d. dan helemaal krijgen naar eigen wensen. Hij staat bij portfolio onder: browserbeest speciaal, 2e rij helemaal rechts.

 

www.bisc.nl
Softwarebedrijf van mijn zwager
 

BiSC wordt vaak ingezet bij projecten in de financiële wereld of bij overheidsinstellingen waarbij met name de integratie van centrale systemen verbonden via Wide Area Netwerken met gedistribueerde Local Area PC netwerken een rol speelt. Verder heeft het bedrijf een aantal specifieke software producten ontwikkeld en op de markt gezet.

 

www.back-stage.nl

de theaterwinkel waar ik mijn pruiken gekocht heb

 

Op de Rozengracht 101-103 zit een theaterwinkel die vele pruiken verkoopt tegen een redelijk bedrag. Het is ook fijn om in zo'n gewone zaak rond te lopen i.p.v. een pruikenwinkel waar ook een beetje geheimzinnig wordt gedaan.

 

Pietje Pet
website van mijn kankermaatje
 

Frank ken ik van 25 jaar geleden, maar we hadden toen verder geen echt contact. Frank is een goede vriend van mijn lief, waardoor we elkaar beter leerden kennen en het klikte. Frank heeft kanker gehad en was direct erg betrokken bij mij toen ik mijn diagnose kreeg. We babbelen en kankeren en lachen regelmatig even bij. Zo is het contact heel intensief geworden. Ook hij heeft zijn eigen site en is zeker de moeite waard om te lezen.

 

www.hospicezk.nl
mijn werk
 

Een site over de terminale zorg die de Hospice biedt. Een prachtige instelling die veel waardering verdient.

 

www.kankerspoken.nl

website over kanker

 

Als je vader of moeder kanker heeft kan het aardig spoken in je hoofd.
Deze site is voor kinderen, ouders, leerkrachten, hulpverleners en andere belangstellenden en geeft informatie voor en over kinderen die een vader of moeder met kanker hebben.

Ik vind het een mooie site met een forum waarin je van alles kan delen.

 

kanker.startpagina.nl

een pagina waarop je diverse sites kunt vinden die met kanker te maken hebben

 

 

Het is prettig om zo'n overzichtpagina te hebben. Niet dat hier alles op staat, maar je kunt er al een heleboel op vinden. En.... natuurlijk zelf blijven zoeken vanuit wat er het eerste in je opkomt.

 

Rouwverwerkingsgedichten

gedichten die met rouw te maken hebben


 

Ik heb er nog maar 2 gelezen, maar die vond ik direct mooi. Dus..... erbij gezet.