Verhalen over leven
  mijn tuin in de zomer 

Ikzelf tijdens de chemo

MAG IK ME EVEN VOORSTELLEN
hoe deze site tot stand is gekomen

MIJN NIEUWE WEBSITE

HALLO,

 

Ik ben Gaby de Jong, 48 jaar, en ben sinds november 2006 gestart met mijn eigen website. Bijna iedere dag houd ik mijn dagboek bij en vul ik het regelmatig met teksten en/of foto's.

Iets over mijzelf.

Sinds juni 2006 heb ik te horen gekregen dat ik longkanker heb met uitzaaiingen naar de lymfen tussen mijn longen. Je zult begrijpen dat dit mijn hele leven op z’n kop heeft gezet en mijn manier van leven erg beïnvloedt.
Het leven met kanker, chemotherapie en een toekomstloos bestaan is een diepgaand proces wat ik graag met anderen wil delen. Het leven in het NU is voor mij heel belangrijk geworden.
Mijn zus zag dat ik een dagboek bijhield en kwam op het idee om samen met haar collega een website voor mij te maken, waar ik mijn ei op kwijt kon. Dezelfde site is ook te zien op haar website onder portfolio. Voor deze site is er ook een onderhoudssysteem gemaakt door mijn zwager waardoor ik het zelf kan beheren, bijhouden en invullen. Dank jullie drietjes; ik ben er erg blij mee en zal het zeker veel gebruiken zolang als het kan.

Mocht je willen reageren op mijn site, dan kan dit door het apenstaartje aan te klikken en mij een mail te sturen. Als mijn energie het toelaat zal ik je dan graag terugmailen. Met het plus-teken kan je de tekst vergroten.

 

Mijn mamma, mijn lief, mijn dochter, onze zus is op dinsdagochtend 29 juli 2008 overleden en op maandag 4 augustus hebben wij haar begraven.

 

Hoewel deze site een gesloten boek is komen er iedere maand honderden, steeds nieuwe, bezoekers en de meesten komen nog een aantal malen terug. We vinden het fijn dat haar minutieuze verslaglegging van de laatste 2 jaar van haar leven een bron van inspiratie, goede raad en troost blijkt te kunnen zijn.

 

 

2013:

meeste (unieke) bezoekers in een maand: 919

gemiddeld: 800

2012:

meeste (unieke) bezoekers in een maand: 1175

gemiddeld: 807

2011:

meeste (unieke) bezoekers in een maand: 1260

gemiddeld: 750 

2010:

meeste (unieke) bezoekers in een maand: 1172

gemiddeld: 650

2009:

meeste (unieke) bezoekers in een maand: 722

gemiddeld: 600

2008:

meeste (unieke) bezoekers in een maand: 1405

gemiddeld: 1050

2007:

meeste (unieke) bezoekers in een maand: 1208

gemiddeld: 700